Most hogy a TrackIR-t sikerült belőni hozzá, most már állat. Tibi dicsérte agyon, azért vettem meg én is. Hogy avionikában, eljárásokban és fegyverrendszerekben mennyire autentikus, azt passzolom.
Van egy másik cucc, az a neve, hogy Shade, és helyrerakja a megvilágítást. Elég sokat dob a játékon! Ez, meg a REX, és még néhány orbx scenery (demo) azért kipofozza a dolgokat
Ti mit hallottatok a MS Flight-ról, az új FS részről?
Állítólag:
-most béta teszt alatt van
-tavasszal megjelenik
-ingyenes lesz, de csak Hawaii területe
-bármi mást akarsz, azért fizetni kell
- nem lesz SDK, szóval harmadik felek nem fognak add-onokat gyártani (itt meghalt az egész)
- a béta teszterek fogják a fejüket mert nagyon arcade-os lett. Inkább gémereknek szól, mint szim kedvelőknek. Erről sajnos több részletet nem árulnak el, de elég aggasztó.
Max grafikán is jól szalad, de a gépbelső/külsőt leszámítva a scenery-től nem estem hasra. A hétvégén tudok több órát beleölni, tegnap csak fél órám volt rá.
Az jó. Ahogy láttam vannak belső árnyékok is végre a kabinban.
A repülésmodellel mi a baj? Azt hinné az ember, hogy komplexebb lesz ,mint az FSX, erre mnidenki arcade-ról beszél.
Ha úgy vesszük, az FSX eddig is árkád volt.
De jól volt ez így, mert repülőgépet vezetni szerintem élőben is árkád. Nem tudom, pilótatársaim egyetértenek-e?
Lecseréltem az alaplapot meg a procit... A VGA-t majd legközelebb...
Most végre használható az FSX.
Mit érdemes beszerezni hozzá, ami feldobja? Nem annyira gépekre gondolok, hanem olyasmire, ami kicsit feldobja... Írtatok itt rex-et meg rox-ot meg minden egyebet, ezek mire jók?