Egyébként mindkét conf.ini-t megváltoztattam a biztonság kedvéért. Eléggé zavaros, hogy miért van mnidenből 2, és mikor melyiket használja a játék.
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- hq_Reflected
Köszi a tippet, meg is rendeltem! Az előző példányomat sikerült elveszteni, ötletem sincs hogyan. kb 3000 Ft az amit ez a játék jelenleg ér 
Egyébként mindkét conf.ini-t megváltoztattam a biztonság kedvéért. Eléggé zavaros, hogy miért van mnidenből 2, és mikor melyiket használja a játék.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Reggel rendeltem, most hívtak hogy pénteken érkezik. 
"In thrust we trust!"

- hq_Reflected
Nekem holnapra ígérték 
Szóval melyik mappa számít? A steam, vagy a dokumentumok közt lévő?
- Sirály
- Kapcsolat:
Nekem is azt mondta mikor visszahívott tíz óra körűl,hogy holnap délelött.hq_Reflected írta:Nekem holnapra ígérték
"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk."
- VO101_Tom
Az 1CSoftclub-ban lévő.hq_Reflected írta:Nekem holnapra ígérték

- VO101_Tom
Ha valaha játszanál vele, akkor vedd meg most. Mégha csak a polcra is kerül míg optimalizálják, ennél olcsóbb sosem lesz...VO101_Lecsó írta:Oszt játszani azt lehet vele? Mert 3000 sok egy használhatatlan játékért...

- Sirály
- Kapcsolat:
Már meg is hozta a futár. 
"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk."
- hq_Reflected
Nekem is!Sirály írta:Már meg is hozta a futár.
Jó kis fénymásolt hangulatú magyar borítóval
- VO101_Tom
Csak a reg kód legyen eredeti, többi kit érdekel?hq_Reflected írta:Nekem is!Sirály írta:Már meg is hozta a futár.
Jó kis fénymásolt hangulatú magyar borítóval

- hq_Reflected
Aszondják ma lesz kommunikáció....
...amiben elmondják mit miért nem tudnak még megjavítani vagy kifejleszteni, és hogy miért állnak a munkával. Állítólag valami problémába ütköztek amit nem tudnak megoldani és addig nem lesz új patch.
Ellenben Luthier megígérte, hogy még laglább 10 évig dolgozni szeretnének a játékon. Ha a jelenlegi tempót felszorozzuk, akkor 10 év múlva kb működni fog a munícióválasztás és a visual weathering
...amiben elmondják mit miért nem tudnak még megjavítani vagy kifejleszteni, és hogy miért állnak a munkával. Állítólag valami problémába ütköztek amit nem tudnak megoldani és addig nem lesz új patch.
Ellenben Luthier megígérte, hogy még laglább 10 évig dolgozni szeretnének a játékon. Ha a jelenlegi tempót felszorozzuk, akkor 10 év múlva kb működni fog a munícióválasztás és a visual weathering
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
6 év várakozás után még 10 évig várni a befejezésre, bah. És még csak nem is vagyunk fanboyok.hq_Reflected írta:Ha a jelenlegi tempót felszorozzuk, akkor 10 év múlva kb működni fog a munícióválasztás és a visual weathering
"In thrust we trust!"

- hq_Reflected
Elvileg ő a 10 évet nem a kalapálásra értette hanem az új addonokra, mint a Battle of Moscow meg egyéb orosz hadszínterek. Gyakorlatilag viszont... 
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
...még egy ideig csak kalapálni fognak.hq_Reflected írta:Gyakorlatilag viszont...
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A "muníció választás" már egy hónapja is működött szerintem... Tommal tesztelgettük is. Mi vele a baj?VO101_Sanyo írta:6 év várakozás után még 10 évig várni a befejezésre, bah. És még csak nem is vagyunk fanboyok.hq_Reflected írta:Ha a jelenlegi tempót felszorozzuk, akkor 10 év múlva kb működni fog a munícióválasztás és a visual weathering
- hq_Reflected
bár azt tennék...jelenleg még keresik a kaplapácsot. Meg a kombináltfogót, de az benne maradt a tankban 
A muníció működik, de nem ott ahol kéne. Single playerben egyáltalán nem. FMB-ben kellett létrehoznom a profilokat, és aztán multiplayerben kiválasztani ,hogy aztán SP-ben is az legyen. Végülis működik, de elég oroszosan...
A muníció működik, de nem ott ahol kéne. Single playerben egyáltalán nem. FMB-ben kellett létrehoznom a profilokat, és aztán multiplayerben kiválasztani ,hogy aztán SP-ben is az legyen. Végülis működik, de elég oroszosan...
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ja értem én az sp részét nem néztem, AI ellen nem szeretek repülni, unalmas! Tesztelgetésre dogfight servereket használtam, ott minden ok.hq_Reflected írta:bár azt tennék...jelenleg még keresik a kaplapácsot. Meg a kombináltfogót, de az benne maradt a tankban
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

- hq_Reflected
Fasza. Ha jó neked ez a szar, ok, ha szeretnél javításokat, vedd meg a következő játékot, abban benne lesznek. Pffff...
Meg olyan jövő időben beszél, mintha nem is tudom, a CloD kb 1 év múlva jelenne majd meg.
Meg olyan jövő időben beszél, mintha nem is tudom, a CloD kb 1 év múlva jelenne majd meg.
-
VO101_Balázs
Úgy néz ki h lecserélem a laptopomat egy asztali gépre, és akkor már olyat veszek amin menni fog a CoD. Remélem fogunk jókat repkedni
)
- VO101_Tom
Hát, épp nem ezt mondta:hq_Reflected írta:Fasza. Ha jó neked ez a szar, ok, ha szeretnél javításokat, vedd meg a következő játékot, abban benne lesznek. Pffff...
Luthier: "And to make sure to drive my main point across. We are still working on improving CoD. No one's abandoned it. There will be patches. My answers about things in the sequel were meant for those specific features. Please don't try to read between the lines!"