Ez meg csak szimplán qrvajól néz ki, ezen semmi utómunka nincs. benchmark videónak készült, mit is tud jelenleg a CloD (a teljes grafikai részt, a hangokkal együtt épp mostanában kalapálják át). https://www.youtube.com/watch?v=Usc-D8D ... ded#at=168
Passz.
Van az a Kegety-s MOD, amivel megjelenéskor feltörték, azt kell felraknod, hogy turkálni tudj a fileokban. 1C-n kérdezd meg abban a topikban, ahol a moddolásokat tárgyalják.
Ami az új peccset illeti, elég fosch lett szegény, nekem 6,7 GB-on állt meg a memóriahasználat, iszonyatosan laggol ha zoomolok, ha szerverre lépéskor elmegyek egy gép mellett, stb. Ebből nem lesz hivatalos szerintem még jó ideig, valami a memóriahasználattal eléggé el van qrva
A táj és a hangok qrvajók ezzel együtt...
Akkor nem csak nálam van probléma, mert nálam is visszajöttek a memóriakezelési gondok. London felett látni jó, egy ideig teljesen folyamatos FPS, megáll, megint folyamatos FPS, megáll stb.
Benn van az E-4, nagyon nem tudtam kipróbálni mert eltálálni nem tudok rendesen gépet ilyen lag mellett, mindenesetre a hivatalos teljesítményt a gép továbbra se hozza (40 km/h-rel lassabb tenger fölött mint kéne), a cocpit tele van buggal, nem működik a gunsight dimmer, csak a bal oldali ablakot lehet nyitni, az is előre (!!! és nem hátra ahogy kéne) csúszik, a többi ablak egyátalán nem működik.
A hangok viszont tényleg alakulnak.
Spec. engem ami zavar release óta hogy az Emil rohadtul hajlamos a dugózásra, én meg olvasok olyan visszaemlékezéseket Beuvaostól (tesztpilóta), hogy amikor ilyen jelentések jöttek a frontról hogy dugóznak a meszák majdnem hogy kiröhögték őket, mondván meszával az gyakorlatilag lehetetlen, végül kínkeservesen sikerült egy laposdugót csinálnia, az is csak úgy hogy extra barom volt (futó ki, átesési sebesség környékén ide-oda ráncigálva a botot) de abból is kijött 2-3 fordulat után..
Törni a gépeket túlhúzással (túl magas G erők) nekem eddig nem sikerült. Spitet sem, pedig azt lehetett, olyan érzékeny volt a magassági kormány (2 kg/G a mesza 10kg/G kormányerőveivel szemben, és 10-12G-ig bírta kb. a sárkány)
VO101_Kurfurst írta:
Spec. engem ami zavar release óta hogy az Emil rohadtul hajlamos a dugózásra, én meg olvasok olyan visszaemlékezéseket Beuvaostól (tesztpilóta), hogy amikor ilyen jelentések jöttek a frontról hogy dugóznak a meszák majdnem hogy kiröhögték őket, mondván meszával az gyakorlatilag lehetetlen, végül kínkeservesen sikerült egy laposdugót csinálnia, az is csak úgy hogy extra barom volt (futó ki, átesési sebesség környékén ide-oda ráncigálva a botot) de abból is kijött 2-3 fordulat után..
Ez nem hangzik eletszeruen, hogy a messert nem lehetett konnyen dugoba rakni. Szerintem, ahogy te is irtad inkabb a laposdugorol lehetett szo.
Sima dugoba gyakorlatilag minden gepet be lehet rakni, a messzernek raadasul meg a szarnyprofilja is eleg lapos volt. Az mas kerdes, hogy valoszinuleg nagyon kontrollaltan tehette ezt a pilota a messzerben. Tobb experte alkalmazta a dugoban kivalast a harcbol. Szepen leporogtak foldkozelbe ott kivettek es leleptek. Az emileknel a problemasabb dugozas karaktert az okozta, hogy az orrsegedszarnyak gyakran nem egyszerre nyiltak ki igy az egyik szarny atesett.
Csak egy földön álló gépet nem lehet dugóba ejteni, az összes többit igen...
Az más kérdés, hogy azok az áramlási viszonyok, amik dugó közben fennállnak, mennyire stabilak, kijön-e magától vagy laposodik a dugó esetleg átmegy zuhanó spirálba...
Amit Maister írt azzal egyetértek, a profil elsődleges szempont egy dugóban.
De az első mondat ettől még örök érvényű.
Nekem elég stabilnak tűnik a mesza, minden gond nélkül tudsz harangot csinálni, vagy legyezővel visszaesni ha felhúzod. Szűk fordulókban sem dugózik, de dobja a sebességet elég rendesen. Corneren kell húzni neki, és akkor nincs gond.
Ezt a masinát rakják össze nekem holnap:
ASUS P8Z68-V LX
INTEL Core i7-2600K 3.40GHz 1155 BOX
KINGSTON 8192MB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT 16 KHX1600C9D3B1K2/8GX 2 db
Western Digital 1,5TB 7200rpm SATA-600 64MB
A vgam marad a 460 gtx SOC, kiváncsian várom mire megy a játékkal...
VO101_NateDog írta:Ezt a masinát rakják össze nekem holnap:
ASUS P8Z68-V LX
Videokártya ?MB memóriával van?
Messengeren vagy skypeon megtalálsz, beállításokon végigmehetünk, hogy min lehet spórolni, meg miket kell video vezérlőpulton beállítani.
VO101_NateDog írta:Ezt a masinát rakják össze nekem holnap:
ASUS P8Z68-V LX
Videokártya ?MB memóriával van?
Messengeren vagy skypeon megtalálsz, beállításokon végigmehetünk, hogy min lehet spórolni, meg miket kell video vezérlőpulton beállítani.
Köszi!
1 gb RAM van a kártyán, SOC verzió, még nem húztam. Új kártyára most nem futotta, fejlesztések között lesz majd új vga meg ssd vinyó.
Én 460GTX-el nyomom, szintén 1 giga. Nincs vele különösebb gond, repülés közben még annyi erő van benne, hogy a fraps simán 25FPS-el veszi fel a videót.
VO101_Sanyo írta:Én 460GTX-el nyomom, szintén 1 giga. Nincs vele különösebb gond, repülés közben még annyi erő van benne, hogy a fraps simán 25FPS-el veszi fel a videót.
Megy, minden fullon. 8 giga ram van most a gépben mert a másik két modul nem érkezett meg, de igy sincs gond...
VO101_NateDog írta:Megy, minden fullon. 8 giga ram van most a gépben mert a másik két modul nem érkezett meg, de igy sincs gond...
Az király. De gond a 8 GB-al sem lesz. A CloD-nak nincs 64 bites installja, tehát amit elméletileg max használni tud memória címzés, az 4 GB. De 2-2.5 fölé nem nagyon megy. Még a teljes, játék alatti memóriahasználat is 4-5 nálam (TrackIR, TS, egyéb kütyükkel). Ami 6-7 GB-ig elmegy, az a Photoshop meg a 3DS Max.
VO101_NateDog írta:Megy, minden fullon. 8 giga ram van most a gépben mert a másik két modul nem érkezett meg, de igy sincs gond...
Az király. De gond a 8 GB-al sem lesz. A CloD-nak nincs 64 bites installja, tehát amit elméletileg max használni tud memória címzés, az 4 GB. De 2-2.5 fölé nem nagyon megy. Még a teljes, játék alatti memóriahasználat is 4-5 nálam (TrackIR, TS, egyéb kütyükkel). Ami 6-7 GB-ig elmegy, az a Photoshop meg a 3DS Max.
Holnap este egy kis gyilkolászás?
Nem ígérem biztosra, de ahogy lesz időm keresni foglak!