IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Most linkelte 1C-n egy srác ezt a linket, megnézem, lehet, hogy jó film lesz 
http://www.youtube.com/watch?v=9iKYdBXi ... ded#at=492

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
VO101_HWick
Jo film, a BBC keszitette a BOB 70-ik evfordulojara.VO101_Tom írta:Most linkelte 1C-n egy srác ezt a linket, megnézem, lehet, hogy jó film lesz
CGI+ a 68-as BOB fel nem hasznalt felvetelei marha jol mutatnak egyutt.
A film Geoffrey Wellum azonos cimu visszaemlekezesebol keszult. A konyv nagyon jo, sajnos nekem a filmel az volt a bajom, hogy nagyon elnagyolt az egesz. Egy picit hosszabban, reszletesebben nem bantam volna a filmet. A rendezes is egy kicsit fura. A Cseh remekhez (Dark Blue Sky)kepest mindenkepp alulmarad.
Megvan otthon a sky box-omon, meg akkor vettem fel amikor eloszor adtak le. Sajnos eddig nem talaltam modjat, hogy masolatot keszitsek rola...
- VO101_Tom
A fórumon vegyeseket írtak róla, van akinek tetszett, másik szerint a könyv jobb. Ezt eldönteni nem tudom, a könyvet nem olvastam, de nekem tetszett a film.VO101_HWick írta:Jo film, a BBC keszitette a BOB 70-ik evfordulojara.
CGI+ a 68-as BOB fel nem hasznalt felvetelei marha jol mutatnak egyutt.
A film Geoffrey Wellum azonos cimu visszaemlekezesebol keszult. A konyv nagyon jo, sajnos nekem a filmel az volt a bajom, hogy nagyon elnagyolt az egesz. Egy picit hosszabban, reszletesebben nem bantam volna a filmet. A rendezes is egy kicsit fura. A Cseh remekhez (Dark Blue Sky)kepest mindenkepp alulmarad.
Megvan otthon a sky box-omon, meg akkor vettem fel amikor eloszor adtak le. Sajnos eddig nem talaltam modjat, hogy masolatot keszitsek rola...

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Patch péntek, COD 14821 javítás.
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
MM, nemtom foglalkoztat-e még a dolog, ezt ma írta egy srác az SG-re:
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elképesztően megtetszett most a ClOD. Hihetetlen milyen apró dolgokra gondoltak, és bár eddig az 1946ot favorizáltam jobban,de már a hangulata is jobban bejön az újoncnak.
Régebben irtam, hogy problémám van az FPS mértékével(HD6870, 4giga ram, core2D E8500) viszont ezt is sikerült megoldani, csak megy ez a jó öreg 2 magossal is. Minden bekapcsolva, illetve high, egyedül a land, forest, és building a medium, így London felett is megvan a minimum 25 FPS, és hát... Csodaszép a játék,akárki akármit mond. Főleg az árnyékok dobnak rajta sokat. (még annyi t tennék hozzá, hogy az erdőt teljesen ki kell kapcsolni, sor erőforrást zabál, és online játéknál időnként elmegy a hang. Ez is simert bug, az a faszi építi nulláról újra a COD hangjait, aki a ROF-ét is csinálta)
Egyébként a dupla fps számot az intro video átnevezésével értem el (mert bugként a video után is alapon hagyta a VGA órajeleit a játék,nem vette fel 3D órajelekre) (- ez is ismert dolog, nekem is át van nevezve, csak nálunk nem ilyen drasztikus a változás), valamint Triple buffering bekapcsolása driverben, driverben való élsimitás állitás (ezt a videokártya vezérlőpultján állítod még windowsban), valamint játékon belüli Vsync bekapcsolás. 11.5 driver.
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elképesztően megtetszett most a ClOD. Hihetetlen milyen apró dolgokra gondoltak, és bár eddig az 1946ot favorizáltam jobban,de már a hangulata is jobban bejön az újoncnak.
Régebben irtam, hogy problémám van az FPS mértékével(HD6870, 4giga ram, core2D E8500) viszont ezt is sikerült megoldani, csak megy ez a jó öreg 2 magossal is. Minden bekapcsolva, illetve high, egyedül a land, forest, és building a medium, így London felett is megvan a minimum 25 FPS, és hát... Csodaszép a játék,akárki akármit mond. Főleg az árnyékok dobnak rajta sokat. (még annyi t tennék hozzá, hogy az erdőt teljesen ki kell kapcsolni, sor erőforrást zabál, és online játéknál időnként elmegy a hang. Ez is simert bug, az a faszi építi nulláról újra a COD hangjait, aki a ROF-ét is csinálta)
Egyébként a dupla fps számot az intro video átnevezésével értem el (mert bugként a video után is alapon hagyta a VGA órajeleit a játék,nem vette fel 3D órajelekre) (- ez is ismert dolog, nekem is át van nevezve, csak nálunk nem ilyen drasztikus a változás), valamint Triple buffering bekapcsolása driverben, driverben való élsimitás állitás (ezt a videokártya vezérlőpultján állítod még windowsban), valamint játékon belüli Vsync bekapcsolás. 11.5 driver.

- VO101_MMaister
Koszi Tom,
erdekel persze, ki is probalom, ha hazamegyek. Leginkabb persze a kontroll lag zavar. Ameddig az fennall, nekem sajnos nem palya ez a programm.
erdekel persze, ki is probalom, ha hazamegyek. Leginkabb persze a kontroll lag zavar. Ameddig az fennall, nekem sajnos nem palya ez a programm.
- VO101_Tom
Mi a pontos konfigod? Ez a kontroll lag addig volt nálunk is (nálam is volt), amíg a játék kiadásakor el volt qrva sok dolog (epilepszia szűrő, SSAO, textúrák, stb.), és minden gépen szaggatott mint állat.VO101_MMaister írta:Koszi Tom,
Ezeket amiket a srác írt, mindenképp csináld majd meg (logo.wmv itt van: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI), meg ott van meg a controlsban az "érzékenység" -sensivity-, azt elég hülye módon úgy csináltak meg, hogy ha 1-re állítod, akkor qrva lomha, sokat késik ("non linear" a mozgatás), ha 0-ra, akkor meg tök agilis (kicsit nagyon is ideges, nekem 0.3-on van).
Azt is érdemes megnézni, a videókártya control panelban mi van beállítva, nincs-e olyan tulajdonság (élsimítás, felbontás, stb), ami fixen magas értékre van állítva, és hiába veszed le a játékban, a videokártya vezérlőpult "felülírja".
Legvégső esetben ablakos módban, legalapabb felbontással próbáld ki, úgy megy már egész gyenge gépeken is.

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
USA megjelenés, nem ígértek patchet, de mindenki arra számított, hogy lesz. Hát, eddig még nincs...
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Fasza kis video COD-al (a pilóták animációja, és a kamera mozgatás utólag szerkesztett, a többi ingame felvétel):

- VO101_Sheriff
Tetszik nagyon. A CoD-dal lehet már igazán szép és "élethű" videókat csinálni. Ha lesz már 109 F meg G, akcióba léphetünk mi is 
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
-
VO101_Popeye
Elvileg a következő kiegészítőben már lennie kellene F-nek, nem?VO101_Sheriff írta:Tetszik nagyon. A CoD-dal lehet már igazán szép és "élethű" videókat csinálni. Ha lesz már 109 F meg G, akcióba léphetünk mi is
- VO101_Tom
Na ja, de spekulációk már mennek. Volt régebben az a két kép (ez meg ez). Ez egyértelműen Moszkvát jelzi, a moszkvai csatának kellene a következő addonnak lennie. Az egyik képen viszont, amit Luthier felrakott itt az 1C fórumra egy La5-öt modellez a srác (lehetne felőlem rata is, de a sukhoi.ru fórumon a La5 tippre mondta L, hogy "helyes"). Ezek persze spekulációk, de La5 legkorábban csak Sztálingrádnál volt, akkor pedig már G-2 mesza kellene, hogy legyen nekünk, illetve Fóka is volt már a középső és az északi hdscs.-nál (Sztálingrádnál pont nem). Kérdés, hogy időszakot, vagy csatákat modelleznek, évjáratokat, vagy egyáltalán mik alapján megy ez. Még nem tudunk semmit.VO101_Popeye írta:Elvileg a következő kiegészítőben már lennie kellene F-nek, nem?VO101_Sheriff írta:Tetszik nagyon. A CoD-dal lehet már igazán szép és "élethű" videókat csinálni. Ha lesz már 109 F meg G, akcióba léphetünk mi is

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Nagyon jó! Reményeim szerint szeptemberre meglesz a masina amint elfutVO101_Tom írta:Fasza kis video COD-al (a pilóták animációja, és a kamera mozgatás utólag szerkesztett, a többi ingame felvétel):
- VO101_Tom
Ilyen az, amikor elszáll egy üza. teherautó. Qrvajó 

- VO101_Tom
VO101_Tom írta:Ilyen az, amikor elszáll egy üza. teherautó. Qrvajó

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Mondhatni ideje vót, hogy nyekeregjen valamitVO101_Sanyo írta:Patch hírek.