Control. Két dolog miatt lehet olyan, egyik: a controlsnál van egy -számomra- félreérthető csúszka, sensitivity. Simán feltoltam 1.00-ra és nekem is pontosan azt produkálta, amit írtál. A manualban utána néztem, erre azt írja (p44), hogy: 0 sensitivity is fully linear, and 100 is fully non-linear. Vagyis az 1.0 pont hogy nem agilissé, hanem lomha mozgásúvá teszi. 0-án nekem átesett a ló túloldalára, zoomolva nem tudtam gépen tartani a revit, most 0.30-on van, és telejsen jó.VO101_MMaister írta:Én félretettem a cuccot, amíg nem javítják ki. Ami rohadtul zavar még az akadozás mellett az az irányítás késése. Bedöntöm a botot és a játékban a bot 0,5 sec mulva reagál. Meghúzom a ravaszt és 0,5sec mulva tüzel a géppuska. Így nem lehet normális légiharcot tolni. Egyelőre maradok a RoF-nál.
Egyébként még érdekes info, hogy Oleg elhagyta a pályát. A CoD-ért jó ideje Luthier felel mint, project vezető, a rossz nyelvek szerint elég inkompetens a csávó és ez erősen rányomta a bélyegét a fejlesztésre.
A másik a laggolás, a lomha mozgáson kívül a lövések késését erre fogták, steam automatikusan telepti a patcheket, új patchel nekem nem volt már gondom ezzel (9800 GT kártyával sem).
Fórumon azt beszélik, hogy Olegnek nagyon beteg a fia, műteni kell a szívét, ezért nem foglalkozik a fejlesztéssel mostanában.