Ez a video mellett lévő kis linkek közt volt:VO101_Sheriff írta:http://www.youtube.com/watch?v=CqlE9eNWYj4
Original Panzerlied
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Ez a video mellett lévő kis linkek közt volt:VO101_Sheriff írta:http://www.youtube.com/watch?v=CqlE9eNWYj4

Hmm, az összes fekete lett?dr gonzo írta:Mit tegyek?

mikori a vga drivered?dr gonzo írta:Sziasztok!
Nyomogatom szorgosan a print screen gombot, az elmentett felvételek visszanézésekor, de nem találom az elmentett képet.
A könyvtárban van grab00...tga fájl, a megfelelő dátummal, de megnyitva nincs rajta kép.
Mit tegyek?
Ha rákkatintok a fájlra, nincs kép, fehér üresség van, de kiirja, hogy :VO101_Sanyo írta:Hmm, az összes fekete lett?dr gonzo írta:Mit tegyek?
Sík hülye vagyok a számítástachnikához - is.VO101_NateDog írta:mikori a vga drivered?dr gonzo írta:Sziasztok!
Nyomogatom szorgosan a print screen gombot, az elmentett felvételek visszanézésekor, de nem találom az elmentett képet.
A könyvtárban van grab00...tga fájl, a megfelelő dátummal, de megnyitva nincs rajta kép.
Mit tegyek?
nekem az ősidőkben 8500 radeonnal volt ilyen bug, aztán az egyik Catalyst frissités megoldotta.
Hát, ha a webalpról letöltöd ezt a programot: Letöltések/Programok/IL-2 Manager, akor a program minden indulásakor az IL-2 könyvtárban lévő tga képeket jpg képekké konvertálja. Ez a legegyszerűbb módszer (arról nem beszélve, hogy ez a progit még csomó, más hasznos beállításhoz is tudod használni).dr gonzo írta:Sziasztok!
Mit tegyek?

Rákattintottam, letöltötte, megnyitottam. Az asztalon ott van az ikonja.VO101_Tom írta:Hát, ha a webalpról letöltöd ezt a programot: Letöltések/Programok/IL-2 Manager, akor a program minden indulásakor az IL-2 könyvtárban lévő tga képeket jpg képekké konvertálja. Ez a legegyszerűbb módszer (arról nem beszélve, hogy ez a progit még csomó, más hasznos beállításhoz is tudod használni).dr gonzo írta:Sziasztok!
Mit tegyek?

Ez ugyanugy mentette mint a korábbikat, a keresőbe is kersetettem az emúlt hét összes képét, de az sem találta, még a tga-t sem.Lacusch69 írta:Nem átírja tga-ból, hanem csinál egy másik, jpg képet. Azt keresd...

Végignéztem az il2setup.ini és config.ini -t , de nem találtam ilyen szövegrészt.VO101_Tom írta:Lehet nem írtam egyértelműen: Miután kilépsz a játékból, indítsd el az IL-2 manager progit. AKKOR fogja konvertálni (csak legyen bekapcsolva a Configuration menüben a "Convert TGA screenshots founds to JPG format").
Ez a módszer azért is hasznos, mert az IL-2 újraindításonként felülírja a TGA-kat, így ha kilépsz, és nem nevezed át, vagy mented el máshova a képeket, akkor a következő IL-2 indításkor készített képekkel felülírja a régieket, így azok (00-ról kezdve) elvesznek!!
Ha elindítjuk az IL-2 managert, az mindíg új file-t csinál, belefűzve dátumot, azonosítót, mittudoménmégmit, így nem vesznek el a képek (feltéve, ha minden indítás után "elmentjük" a képket egy manager-indítással (jobb felül írkálja sorba, hogy miekt konvertál épp, és amikor azokkal végez, már ki is lehet kapcsolni.