Képek, videók

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

Miklós

Dolgoznak a fiúk... gondolom jövőre már repülni is láthatjuk.

Don't be chicken McFly!
Bocs ha ekezet nelkul irok, a notebookom angol billentyuzetes.
VO101_RatBaG

VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Mortuus

VO101_Sanyo írta:Chengdu J-20?
Egy elbaszott YF-23? :)
Kép

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
Miklós

Ahogy elnezem lassankent lehetne Jet Thunder topicot inditani kulon....
Don't be chicken McFly!
VO101_Sanyo
Site Admin

Miklós írta:Ahogy elnezem lassankent lehetne Jet Thunder topicot inditani kulon....
Hát, sűrűsödnek az infók. :)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

US katonákról rengeteg kép van a neten, Russian Special Mission Units-ról már kevesebb. Jó képek, Arma feeling :icon_crazy:
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Ilyen apák is vannak:

Apa és hét éves fia elhatározták, hogy megnézik maguknak, hogyan néz ki az űr feketéje. Fogtak hát egy meteorológiai léggömböt, egy kamerát és egy gps izét, felküldték magasra, majd megnézték, mit vett fel:
http://www.youtube.com/watch?v=zku7R_GftV4
Oké, nem az űrbe ment, csak a felső sztratoszférába, de hét évesen mekkora élmény lehet, nem?
:idea:
VO101_MMaister

Szerintem a fater jobban élvezte mint a srác:) De jópofa ötlet!
Miklós

Remelem mindenki aterzi azt a borzalmat amikor a RAF hendoni muzeumaban a Battle of Britain memorial hangar bejaratanal merul le a masodik keszlet akku a digitalis fotoapparathoz. :oops:
Nehanyszor meg be tudtam kapcsolni de ketszer ennyi kep lett volna ha van eleg akku...
Legkozelebb felkeszultebb leszek, igerem. :roll:
Don't be chicken McFly!
VO101_Tom

Miklós írta:Remelem mindenki aterzi azt a borzalmat amikor a RAF hendoni muzeumaban a Battle of Britain memorial hangar bejaratanal merul le a masodik keszlet akku a digitalis fotoapparathoz. :oops:
Jajj, az gáz lehetett. Jók a képek egyébként. Néztem azokat a zöldes képeket, annak úgy egyébként mi értelme van? Mert ahogy láttam, a lámpák színezettek, nem valami más, környezeti fény. Elképzelem hogy anyázhatnak a makettezők, akik akarnak lőni pár képet a gépek festéséről...
Kép
VO101_Popeye

Miklós írta:Remelem mindenki aterzi azt a borzalmat amikor a RAF hendoni muzeumaban a Battle of Britain memorial hangar bejaratanal merul le a masodik keszlet akku a digitalis fotoapparathoz. :oops:
Nehanyszor meg be tudtam kapcsolni de ketszer ennyi kep lett volna ha van eleg akku...
Legkozelebb felkeszultebb leszek, igerem. :roll:
Látom te is elkövetted a legalapvetőbb hibát, amit már én is a Auto+Technik múzeumban Sinsheimben: nem vagy rajta egy képen sem:)
Miklós

VO101_Popeye írta: Látom te is elkövetted a legalapvetőbb hibát, amit már én is a Auto+Technik múzeumban Sinsheimben: nem vagy rajta egy képen sem:)
Igaz.... de nem en voltam a lenyeg. :)
Don't be chicken McFly!
VO101_Popeye

Miklós írta:
VO101_Popeye írta: Látom te is elkövetted a legalapvetőbb hibát, amit már én is a Auto+Technik múzeumban Sinsheimben: nem vagy rajta egy képen sem:)
Igaz.... de nem en voltam a lenyeg. :)
Ez tévedés! Az a lényeg, hogy TE ott voltál. Ilyen képekből, amiket te is csináltál és nem vagy rajtuk, van kismillió, hidd el.
Miklós

VO101_Tom írta: Néztem azokat a zöldes képeket, annak úgy egyébként mi értelme van? Mert ahogy láttam, a lámpák színezettek, nem valami más, környezeti fény. Elképzelem hogy anyázhatnak a makettezők, akik akarnak lőni pár képet a gépek festéséről...
Valahogy nekem is az az erzesem hogy ez az egesz inkabb egy csaladi "elmenypark", es nem muzeum. Az elso termet leszamitva, ahol Harrier/Tempest V/Mossie/Euroighter/BF109G2 satobbi van gyakorlatilag nincs sehol normalis vilagitas, sok helyen nem jarhatoak korbe normalisan a gepek. Szerintem abszolut de nem fotosbarat a hely. A legdurvabb a He-111, be van tolva a sarokba es tavolrol integethetsz neki... de lefotozni azt aztan keptelenseg. Amugy komoly utomunka utan lettek ilyenek a kepek, Viktor baratom buveszkedett a feheregyensullyal, addig minden tiszta zold volt. (ennyit tesz a szar vilagitas)

Mas latogatok alig fotoztak, mindenki egy kaland es elmenypark szintjen korbenezelodott. Azt hiszem ez is volt a kiallitok celja alapvetoen, a vilagitas meg a sok viaszbabu ad neki egy feelinget. No meg a sok tablo meg multimedias vetito. Es meg Winston Churchill is beszel hozzad. XD
De azert latni kell persze. :)
Don't be chicken McFly!
Miklós

VO101_Popeye írta:Ez tévedés! Az a lényeg, hogy TE ott voltál. Ilyen képekből, amiket te is csináltál és nem vagy rajtuk, van kismillió, hidd el.
Hmmm. Lehet hogy igazad van.
Don't be chicken McFly!
VO101_RatBaG

5000 dollár...

Válasz küldése