No, azért az, hogy nem XP-t használok egy 2008-ban kiadott programmal, még nem jelenti azt, hogy minden héten újrahúzom.VO101_Lecsó írta:Nem akarok viccelődni, mert átérzem a nyűgödet, de ha nem ápdételnél minden héten alkalmazásokat, akkor most tudnék segíteni...
3dsMax 2009 rulez!
Amúgy meg simán írjál valami külföldi fórumra, szerintem elküldik...
És ez nem egy Office, tényleg qrva sok újítás, egyszerűsítés, új funkciók vannak benne, a csak hozzá kiadott pluginokról nem is beszélve.
Ez a gondom is csak egy qrva tutorial miatt van, a készítője használta a guruware.at oldalról letölthető .obj kiterjesztésű file export/import plugint. Feltettem én is, ha nem működik 2011 alatt (a 2009-es pluginek egy része megy, egy része nem), majd leszedem. Igen, csak ez a program 2009 után már hivatalosan a max része, és az a szar meg felülírta a jó fájlokat Ezért nincs a guruware.at oldalon a 2011-nél is működő plugin.
Külföldi oldalon már gondolkoztam, de a sg.hu 3d topikjában is fél napba telt, míg az "installáld újra a maxot" dologtól eljutottunk addig, hogy semmi baja a maxnak, egy qrva file hiányzik csak, és végül valaki elküldte a 32 biteshez valót (az is azzal a megjegyzéssel, hogy szerinte más baja is lehet, installáljam újra