Vicces Screenshot-ok

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

Válasz küldése
Márton

Ki tud Minél viccesebb Screenshot-okat mutatni Il-2 ben. Bármilyen lehet: bug vagy egy totalcar-os repülő mindegy milyen csak legyen. jó szórakozást!

Kép
Ennél sikertelenebb nem is lehetne. Lezuhantam P-47-el, de a szétrobbanás előtt lekaptam amint belesüllyed a földbe

Kép
Itt mikor ráfordultam az FW-vel leakartam szedni de nem húztam elég erősen a joystick-ot és megcsókóltam a p-47-est

Kép
A reptéri tűz csodákra képes XD

Kép
Ide Célozz!!
Kép
Ernst Udet az I. világháborús veterán a még kipróbálási stádiumba sem érkezett Bf 109 berepülése után rögtön véleményt nyilvánított: "Messerschmitt, ebből soha nem lesz harci gép..."
Márton

Kép
A klónozás új technológiája

Kép
Nincs mit hozzáfűznöm XD

Kép
Ti nektek is sikerült letörni a P-80-as orrát?
Kép
Ernst Udet az I. világháborús veterán a még kipróbálási stádiumba sem érkezett Bf 109 berepülése után rögtön véleményt nyilvánított: "Messerschmitt, ebből soha nem lesz harci gép..."
VO101_Tom

A P80 már csak ilyen. A hurricane-nak a szárnyvége törhet le, a Zeronak meg repülés közben lehet felhajtani a Wing-fold (vagy valami hasonló) gombbal. Sőt, lehez F6F-el is szórakozni, felgyorsulsz, felhúzod gyrtyába, 200-nál felhajtod a szányait (az maga mellé csukja wing fold-ra), majd visszanyitod mielőtt a 200-at zuhanásban túllépné. Nem törik le :)
Kép
Márton

Nekem még a legelső IL-2-ben sikerült gépágyúval szétlőni a heinkel vagy a Li 2-es pilótafülkéjét, hiányzott a gép orra meg a pilótafülke aztán az pilóta nélkül repült a semmibe. mondjuk Li-2-nél még most is sikerülne sztem
U.I.
Kép
Mistel küldi a b-17-eseknek :D
Kép
dr gonzo

Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
Márton

LOL mekkora! Jó ha vannak kiegészítő módok de ez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
dr gonzo

yakovlev999 írta:LOL mekkora! Jó ha vannak kiegészítő módok de ez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A finn-ugor kapcsolat bizonyítéka:-)

Sebesség, tűzerő, kiforrott technika....
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
Márton

Kép
Én csináltam a képet csak feltöltöttem mission4today-ra és angolul irtam rá hogy mindenki legalább is aki tud vagy beszél angolul az megértse!
Ha azt akarod hogy igy repüljön a b-17 úgy találd el ahogy a képen látod nekem kétszer is sikerült

Kép

ennek a képnek az elérésére meg kellet keresnem a régi, 6 éves winchesteremet amin rajta volt a kép :D . Csak a sorozat legelső darabján müködik ez a sebzési effekt.
ezt is én készítettem csak m4t.com-ra
Kép
Attila

Kép
Válasz küldése