A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
„Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget” -
Nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
VO101_Sheriff írta:A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
„Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget” -
Nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.
Ma sikerült eljutom végre. Hát nem volt semmi az előadás. A violin-kulcs nagyon király volt. Először azt hittem, hogy egy 8 as lesz, csak ferdére sikerült. Aztán esett le hogy Víz ZENE Virág. Jó lett a szív is.. és még sikerül átlőnie is. Ilyet kötelékektől láttam csak. Nameg a tüzijáték elemek is jól sikerültek a légibemutatóba. Képek hamarosan.
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
Ma sikerült eljutom végre. Hát nem volt semmi az előadás. A violin-kulcs nagyon király volt. Először azt hittem, hogy egy 8 as lesz, csak ferdére sikerült. Aztán esett le hogy Víz ZENE Virág. Jó lett a szív is.. és még sikerül átlőnie is. Ilyet kötelékektől láttam csak. Nameg a tüzijáték elemek is jól sikerültek a légibemutatóba. Képek hamarosan.
Hát igen szeret ide járni! Idén én nem fotóztam de megnéztem,
szerintem hosszabb volt mint a tavalyi vagy a tavaly előtti.
Én az alacsony áthúzásokat is szoktam díjazni. Látványosak mint késben mind háton, ahogy a tó fölött suhan. Gondolom most már neked is rendszeres programod lesz mint nekem.
...elképzelhető, hogy számítógépe vagy hálózata automatikus lekérdezéseket küld. Felhasználóink védelme érdekében kérelmét nem tudjuk most azonnal feldolgozni.
További információkért látogasson el a Google Súgó oldalaira."
Srácok! Ez mi a pöcs?
Ezt írja ki a firefox, ha a google toolbárba beírok egy szót keresésre.
Az explorerben bezzeg nem csinálja, ott a google megkeresi...
Nem tudom mi lehet a gond, mert reggel mikor bekapcsoltam a gépet, és elindítottam a firefoxot, elindult egyszerre 80 firefox, alig tudtam leállítani őket. Nyomtam vagy fél percig az alt+F4-et....
Vírus lenne?
Vagy csak rakjam újra a firefoxot?
Ötlet?
Háááát a németek rendesen beleverték az argentinok orrát a kánixmergába. Maradóna szegényke majdnem sírt én mindenesetre nagyon élveztem a dolgot ez már kijárt a nagy arcúaknak.... Mindenesetre sok nagy-arcú hazament a Brazilokkal, Olaszokkal és a Franciákkal együtt.
Sajna nem az én kezdeményezésemre (mert tudom, hogy nektek van saját helyetek) a TS3 szerverünkön általam létrehozott MKHL részben létrehozták a Puma csatornát is (icont én csináltam hozzá). Ha gondoljátok szívesen látunk titeket a szobát megtartjuk.Ha eddig nem tettétek kipróbálhatjátok mert szerintem érdemes. Sokkal jobb mint a TS2 es!