Ez bobó meg nagyon jó volt... Néha behúztam a nyakam közben...
Hogy megy itt a multi? Van valami missön generátor, vagy onlány kampány? Vagy csak céltalan repkedés?
Meséljetek már valamit.
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Van belőle multiban kipróbálható demó, ha esetleg kedvet kaptál hozzá.VO101_Lecsó írta:Húúú szép ez a szim.

Win7 64bit tamogatas meg mindig nincs.Reflected írta:Kint van a 1.013!
Már meg is vettem a DH2-t!
Annyi azért az igazsághoz tartozik itt is, hogy csak a győzelem számít, bármi áron. A sikeres leszállást nem díjazza.Reflected írta: - team death match - ez az ami jó sztem. Vannak repterek, mindenhol más más géppel. Ha jó a bevetés, akkro ez a leginkább történelmileg hű. Tehát ha olyan gépek repülnek egymás ellen, és olyan mennyiségben/ arányban, ahogy az a valóságban is volt.
Mingyá, csak előbb megreggelizek..VO101_tvr írta:Vegyé má egy négymagosat banyek..
Dehogynem! 20%-al több pontot kapsz, ha leszállsz, sőt, mégtöbbet, ha a reptereden!VO101_tvr írta:Annyi azért az igazsághoz tartozik itt is, hogy csak a győzelem számít, bármi áron. A sikeres leszállást nem díjazza.Reflected írta: - team death match - ez az ami jó sztem. Vannak repterek, mindenhol más más géppel. Ha jó a bevetés, akkro ez a leginkább történelmileg hű. Tehát ha olyan gépek repülnek egymás ellen, és olyan mennyiségben/ arányban, ahogy az a valóságban is volt.
Ha elküldöd nekem azokat a bevetéseket, akkor berakom a listába.Reflected írta:Sanyo: nincs kedved full realistic beállítással futtatni a szervert inkább, csak a bemelegített motort bekapcsolva, külső nézet nélkül?

Csak egy kérdés:Reflected írta:Megvannak a bevetések!